Anunțuri Publice

Anunțuri

Mai Mult ...

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei independenței și Sărbătoarea Limba Noastră!

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei independenței și Sărbătoarea Limba Noastră!

Administrația S.A.„Drumuri Orhei” vă aduce sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorilor naționale „Ziua Independenței” – 27 august și „Limba Noastră” – 31 august!

Dorim ca în acest an, când se sărbătoresc 30 de ani de la independența țării, aceste sărbători să unească poporul nostru și să trezească în fiecare dintre noi sentimentul de demnitate, patriotism și respect față de propria țară.

Ziua Independenței este o sărbătoare importantă pentru Republica Moldova, prin ea marcăm unitatea națională, esența moștenirii tradițiilor, obiceiurilor și valorilor neamului nostru lăsate de strămoși. Este important să ne mândrim cu țara noastră, să ne păstrăm identitatea națională și să o transmitem din generație în generație.

Fiind cartea de nobleţe şi testimoniul de naţionalitate a ţării, Sărbătoarea „Limba Noastră” dă suflu tuturor cetăţenilor noştri de a păstra vie limba, cultura, tradiţiile, istoria şi credinţa.

Vă dorim ca aceste zile de sărbătoare să vă aducă în case și în suflet liniște, pace și credință, iar în plan profesional, vă dorim prosperitate și realizări frumoase.

 

Cu respect,

Director S.A. „Drumuri Orhei”

Vîrcolici Efim

 

 

 

 

 


Tipărire   Email

Abonează-te la avize, știri și evenimente

Vă rugăm să completați câmpul necesar.
Image
Abordăm fiecare problemă cu trei elemente esențiale: gândire strategică, soluții creative, rezultate dovedite.
or.Orhei
str.Călărașilor, 6, MD-3501
© 2020 S.A Drumuri-Orhei, Toate drepturile sunt rezervate