Anunțuri Publice

Anunțuri

Mai Mult ...

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei profesionale a automobilistului și drumarului

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei profesionale a automobilistului și drumarului

Stimați drumari, stimați lucrători din domeniul transporturilor

 

Administrația S.A.„Drumuri Orhei” vă aduce sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii profesionale a lucrătorilor din ramurile transportului auto și gospodăriei drumurilor. Prin acest mesaj de felicitare vrem să mulțumim tuturor celor, care și-au dedicat activitatea ramurii transportului rutier, activități conexe și infrastructurii drumurilor.

Deoarece dezvoltarea și promovarea ramurii transportului rutier, reprezintă unul din aspectele cheie ale economiei naționale, care în mod incontestabil contribuie la creșterea competitivității, facilitarea creșterii economice, ce permite intensificarea schimburilor comerciale, atragerea turiștilor, dezvoltarea relațiilor bilaterale cu vecinii noștri. Iar drumuri calitative înseamnă comunicații mai bune, acces la noi piețe și noi oportunități de afaceri, înseamnă mai multe locuri de muncă și posibilități de dezvoltare pentru țara noastră.

Vă mulțumim pentru sârguința, măiestria și dedicația de care dați dovadă în fiecare zi, este o dovadă a profesionalismului Dumneavoastră și dorinței de a contribui la dezvoltarea unor servicii de transport confortabile și sigure. Vă urăm sănătate, bunăstare și optimism, călătorii în siguranță și drumuri bune!

Cu respect,

Director S.A. „Drumuri Orhei”

Vîrcolici Efim

 


Tipărire   Email

Abonează-te la avize, știri și evenimente

Vă rugăm să completați câmpul necesar.
Image
Abordăm fiecare problemă cu trei elemente esențiale: gândire strategică, soluții creative, rezultate dovedite.
or.Orhei
str.Călărașilor, 6, MD-3501
© 2020 S.A Drumuri-Orhei, Toate drepturile sunt rezervate